Klan graczy Battlefield Bad Company 2 | Ogólne | Ogólne |
Autor | Co z Treningami? | ||
cptMichaaX Moderator Postów: 14 Miejscowość: Ropczyce Data rejestracji: 10.04.11 |
|
||
Treningi będą się odbywać 2 razy w tygodniu. Piszcie kiedy wam pasuje a m zdecydujemy, i później przedstawimy proponowane dni i godziny. | |||
![]() |
|||
Autor | RE: Co z Treningami? | ||
Antek Użytkownik Postów: 9 Miejscowość: Katowice/Bielsko-Biała Data rejestracji: 14.04.11 |
|
||
Od poniedzialku do czwartku popoludniami lub nocammi (do 3 w nocy nawet ![]() |
|||
![]() |
|||
Cokane Masta Użytkownik Postów: 10 Miejscowość: Bristol Data rejestracji: 19.04.11 |
|
||
Dla mnie najlepiej w poniedzialek i wtorek, w zasadzie o kazdej porze. Jezeli inne dni, to zalerzy jak mi sie chcialo isc do pracy, czasami jestem tydzien online, a poniej czasu brak. Ewentualnie w inne dni moge sie poswiecic, pojsc wczesnie spac i wstac na ta 17, moze wczesniej, najpozniej moge byc do 21, bo wtedy wybieram sie do roboty. | |||
![]() |
|||
cptMichaaX Moderator Postów: 14 Miejscowość: Ropczyce Data rejestracji: 10.04.11 |
|
||
do 21 to luzz! | |||
![]() |
|||
nozownik87 Użytkownik Postów: 3 Data rejestracji: 28.04.11 |
|
||
pasują mi tylko niedziele i poniedziałki, w inne dni od 10 do 15(czasu PL).... | |||
![]() |
|||
Gooner250 Użytkownik Postów: 9 Data rejestracji: 16.04.11 |
|
||
Wakacje idą dla mnie, tyle że wiadomo, różne rzeczy na głowie. Wyjazdy, granie w piłkę, jakieś biby, siłownia... Ale pomijając te rzeczy, będę dostępny codziennie. Niestety TV mam u starych w pokoju. Monitor u siebie w pokoju od kompa mam za mały. Stary zawsze wiadomości ogląda i od 20 do nocy zajęte niestety ;( Muszę kupić sobie do pokoju coś, ale nie mam kasy na razie. Tak więc od rana do 20:00 gdzieś mogę być dostępny. |
|||
![]() |
Skocz do Forum: |